Verven van daken | Vitroglans - Uw specialist in reiniging van daken

Verven van daken

Een mooi dak is het uithangbord van uw woning.

Als de toplaag van de pannen, leien of golfplaten te poreus geworden zijn, volstaat het niet meer het dak enkel te ontmossen en moet het dak opnieuw worden behandeld d.m.v. het aanbrengen van een op water gedragen dak coating.

Voor een scherpe prijs heeft u een proper en gezond dak en oogt het terug als nieuw wat de woning eveneens in waarde doet stijgen!

Vraag eerst een offerte aan voor ontmossen en coaten van uw dak alvorens een nieuw dak te overwegen. Vaak zal voor een fractie van de prijs een oplossing kunnen gevonden worden. Uw dak en huis zullen schitteren als nooit tevoren!

 

Eigenschappen van coating

  • een hoge dampdoorlaatbaarheid;
  • UV-bestendig;
  • Kan tegen alle weersinvloeden;
  • Werkt preventief tegen mossen en algen;
  • Vormt na droging een vocht- en vuilafstotend schil.
  • Propere behandeling en werkwijze

De standaardkleuren voor het coaten van uw dak zijn antraciet, zwart en avondrood. Door de beschermende dak coating aan te brengen wordt uw dak jarenlang beschermd!

 

Aanbrengen van coating op het dak

Wij maken gebruik van professionele machines voor het coaten van uw dak.De coatings die wij aanbrengen zijn de originele fabriekscoatings voor leien, pannen en golfplaten.

Een degelijke coating door een team met jarenlange ervaring geeft uw dak en huis zijn oorspronkelijke uitstraling terug waardoor dit uw huis in waarde doet stijgen.

 

Welke soorten daken kunnen geverfd worden?

Het coaten met een dakcoating kan op verschillende soorten dakbedekkingen toegepast worden, waaronder de meest gebruikte; betonpannen of kunstleien bestaan.

 

 

 

 

CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten of wens je een offerte op maat? Contacteer ons gerust voor meer info!

Menu
Bel ons
Koen De Decker
0479 334 569
Sluit